Penta Adviesgroep

Blootstellingsmetingen gevaarlijke stoffen, geluid en trillingen

Blootstelling aan gevaarlijke stoffen

De blootstelling aan gevaarlijke stoffen brengt gezondheidsrisico’s met zich mee voor u en uw personeel. Het is dan ook belangrijk om de blootstelling aan chemische stoffen, maar ook geluid en trillingen, tot het minimum te beperken. Richtlijnen met betrekking tot werken met gevaarlijke stoffen zijn opgenomen in de Arbowetgeving. Om hieraan te voldoen, is het belangrijk om eerst de situatie duidelijk in beeld te brengen. Door middel van accurate metingen weet u exact hoe groot de blootstelling aan gevaarlijke stoffen is. Reken hiervoor op de experts van Penta Advies Groep.

blootstelling

Blootstellingsmetingen voor gevaarlijke stoffen, geluid en trillingen

Medewerkers worden vaak blootgesteld aan gevaarlijke stoffen, schadelijk geluid of trillingen welke kunnen zorgen voor gezondheidsschade op korte en lange termijn. Artikel 3 van de Arbowet stelt dat de werkgever te allen tijde zorgt voor de veiligheid en gezondheid van zijn medewerkers bij alle werkzaamheden die zij voor hem verrichten.

Meten is weten

Penta Advies Groep kan voor u de juiste metingen verrichten, zodat u inzicht krijgt in de blootstelling aan gevaarlijke stoffen of geluiden per medewerker. Op basis van deze metingen, ontvangt u van Penta Advies Groep een pragmatisch advies. Zo weet u hoe u binnen de wettelijke kaders blijft en hoe u ervoor zorgt dat uw medewerkers gezond en productief blijven.

Neem contact op voor een meting en advies

Ontvang advies rond de blootstelling van gevaarlijke stoffen bij medewerkers. Laat blootstellingsmeting uitvoeren door een expert of maak een afspraak met een van onze adviseurs. Neem contact op via het contactformulier of bel naar 06 24661517.

Wat kan Penta voor U doen?

  • UItvoeren van blootstellingsmetingen alle mogelijke gevaarlijke stoffen, schadelijk geluid en trillingen;
  • Metingen met de nieuwste gekalibreerde apparatuur en analyse bij een laboratorium;
  • Na beoordeling door de arbeidshygiënist wordt een pragmatisch advies geformuleerd dat keurig voldoet aan de wet- en regelgeving en normen.

Waarom Penta?

  • Onze adviseurs zijn specifiek opgeleid om de blootstellingsmetingen uit te voeren;
  • Analyses uitgevoerd door gecertificeerde laboratoria en beoordeeld door Arbeidshygiënist(e);
  • Penta hanteert een vaste lage prijs.
Wanneer u een vraag heeft of de behoefte aan de inzet van een adviseur van Penta ( Middelbaar veiligheidskundige, Hogere veiligheidskundige, Arbeidhygiënist, Kwaliteitsadviseur, Organisatieadviseur, Milieuadviseur)? Bel naar 06 24661517 of maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs.

Zoek hier naar de door u gewenste informatie...