Penta Adviesgroep

Ik wordt bedriegt op sociaal media en wat nu?

We leven in een maatschappij waarbij sommige mensen direct en erg primair kunnen reageren wanneer ze ergens niet mee eens zijn. Ook bij het werk kunnen we hiermee geconfronteerd worden. Denk in eerste instantie aan verbale agressie, maar dit kan in sommige organisaties zomaar escaleren naar fysieke agressie. Bijvoorbeeld in branches zoals de Geestelijke gezondheidszorg, jeugdbescherming, maar ook ambulancepersoneel. Zij worden toch regelmatig bedriegt, bespuugd of erger. Wat doen we ermee en hoe groot is het risico dat het escaleert?

Je denkt dan niet direct aan de Hogere veiligheidskundige die iets voor je zou kunnen betekenen. Echter bij Penta-adviesgroep kunnen we wel iets voor je betekenen. We kunnen een risico analyse voor je uitvoeren en voorzien van nuttige aanbevelingen. Op persoonsniveau, maar ook organisatieniveau. Wij hebben veel ervaring met PSA (psychosociale arbeidsbelasting) vraagstukken.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij één van onze specialisten.

photodune-279141-electricity-plant-xs
Wanneer u een vraag heeft of de behoefte aan de inzet van een adviseur van Penta ( Middelbaar veiligheidskundige, Hogere veiligheidskundige, Arbeidhygiënist, Kwaliteitsadviseur, Organisatieadviseur, Milieuadviseur)? Bel naar 06 24661517 of maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs.

Zoek hier naar de door u gewenste informatie...