Penta Adviesgroep

Projectbegeleiding Middelbaar Veiligheidskundige MVK

Projectbegeleiding Middelbaar Veiligheidskundige MVK

Penta Advies Groep kan u helpen met het begeleiden van zowel kortlopende als langlopende projecten middels inzet van een van onze MVK. De projectbegeleidingstermijnen lopen vanaf drie weken tot onbepaalde tijd. Bij projecten korter dan drie weken geldt altijd een vaste prijs en niet het projectbegeleidingsuurtarief.

Onze MVK ‘s hebben altijd een technische MBO vooropleiding en HBO werk- en denkniveau met daarnaast veel ervaring in een technisch beroep als leidinggevende of als Engineer in de petrochemische industrie, de energie technische branche en menig andere technische omgeving.

De MVK is vooral geschikt bij het vormgeven en implementeren van uw Arbo beleid. Daarnaast zijn ze inzetbaar voor veiligheidskundige begeleiding bij nieuwbouw- en renovatie projecten, turnovers, begeleiding van BRZO projecten, opstellen en toetsen van VGM plannen en het geven van voorlichting en trainingen en toolboxen.

De MVK wordt ingezet op midden managementniveau of ter ondersteuning van het management bij MKB bedrijven. De MVK kan u begeleiden bij het uitvoeren van de volgende werkzaamheden of de volgende werkzaamheden voor u uitvoeren (N.B. de lijst is indicatief en niet volledig):

mvk

Wat kan Penta voor u doen?

  • Opstellen, implementeren en ontwikkelen van Veiliheidsbeleid en VCA managementsystemen ;
  • Opstellen VBS, PBZO documenten, en overige documenten en systemen volgens de BRZO Seveso III richtlijn;
  • Opstellen, toetsen en ontwikkelen diverse veiligheidsprocedures, VGM plannen, jaarplannen, beleidsplannen, bouwveiligheidsplannen enz.
  • Ongevalsonderzoek volgens verschillende methodieken zoals SOAT, rootcause, Tripod Beta enz.
  • Onderhouden contacten diverse stakeholders, overheden en Inspectie SZW; begeleiding nieuwbouw/ renovatieprojecten, turnovers, kabel en leidingen projecten enz.
  • Divers veiligheidskundig advies verlenen en het verzorgen van trainingen, voorlichting en presentaties.

Waarom Penta?

  • Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring in alle branches en beschikken over een technische achtergrond;
  • Al onze adviseurs zijn MVK en hebben een afgeronde MBO opleiding en HBO werk- en denkniveau;
  • Penta hanteert een zeer scherp uurtarief projectbegeleiding voor de MVK .
Wanneer u een vraag heeft of de behoefte aan de inzet van een adviseur van Penta ( Middelbaar veiligheidskundige, Hogere veiligheidskundige, Arbeidhygiënist, Kwaliteitsadviseur, Organisatieadviseur, Milieuadviseur)? Bel naar 06 24661517 of maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs.

Zoek hier naar de door u gewenste informatie...