Penta Adviesgroep

Veiligheidsladder: is het al nodig te werken aan de veiligheidscultuur binnen ons bedrijf? 

De vraag of het al nodig is om te werken aan de veiligheidscultuur binnen uw bedrijf is afhankelijk van een aantal factoren.

De belangrijkste is of u tevreden bent over de Safety Performance van uw bedrijf? Zijn er ongevallen en ongevallen met letsel te betreuren of bent u nu al proactief bezig om niet alleen nu, maar ook in de toekomst in staat om iedereen weer veilig en ongeschonden thuis te krijgen? Zit veiligheid werkelijk tussen de oren, in het DNA van uw organisatie, uw medewerkers?

De tweede vraag is in welke branche bent u werkzaam en wordt een aantoonbaar goede veiligheidscultuur gehanteerd als selectiecriterium. Een voorbeeld is Prorail die verlangt dat bedrijven gecertificeerd zijn voor de veiligheidsladder. Er zullen meer branches volgen, zeker in de infrabranche. In de hoogspanning is nu ook TenneT aan de slag gegaan om certificering van de veiligheidsladder ( NEN certificatie) verplicht te stellen voor leveranciers en aannemers, wie volgt?

Wij van Penta zijn betrokken bij de certificering veiligheidsladder van TenneT TSO B.V. en zijn leveranciers. U kunt dus zeker terecht met uw vragen bij ons. Schroom dus niet en vraag een vrijblijvend gesprek aan met een van onze adviseurs.

Wanneer u een vraag heeft of de behoefte aan de inzet van een adviseur van Penta ( Middelbaar veiligheidskundige, Hogere veiligheidskundige, Arbeidhygiënist, Kwaliteitsadviseur, Organisatieadviseur, Milieuadviseur)? Bel naar 06 24661517 of maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs.

Zoek hier naar de door u gewenste informatie...